fbpx

KMO Portefeuille

Een goede commerciële strategie is voor veel ondernemers en KMO’s geen overbodige luxe. Hierop inzetten rendeert zeker naar de toekomst van uw onderneming toe, maar brengt wel een initiële investering met zich mee. Om deze budgettaire impact te beperken, kan uw KMO hiervoor beroep doen op een gedeeltelijke financiering vanuit de Vlaamse Overheid.

Nimium is een geregistreerde dienstverlener voor zowel de pijler “Advies” als “Opleiding” in het kader van de KMO-portefeuille onder (respectievelijke) registratienummers DV.A246303 en DV.O246304. Dit betekent concreet dat KMO’s voor opleidingen en alle advies omtrent sales, marketing, hun go-to-market – en hun algemene commerciële strategie binnen onze trajecten aanspraak kunnen maken tot 30% terugbetaling op de kosten voor deze diensten.

Welke oplossingen komen in aanmerking?

De diensten van Nimium die in aanmerking komen voor de KMO portefeuille zijn onze opleidingen, een variëteit van audits, het leveren van sales, marketing & go-to-market adviessessies en het aanleveren van gedocumenteerde plannen van aanpak.

Komt uw onderneming in aanmerking?

U kan beroep doen op de KMO-Portefeuille als uw onderneming voldoet aan 5 criteria die werden opgegeven door de Vlaamse Overheid:

Op hoeveel steun kan uw KMO rekenen?

Op hoeveel subsidies uw onderneming precies recht heeft, hangt af van de grootte van uw onderneming.

  • Kleine ondernemingen met minder dan 50 werknemers en een maximum omzet van 10 miljoen euro hebben recht op een steun van 30% van de kostprijs, begrensd op maximaal 7.500 euro,- per jaar.
  • Middelgrote ondernemingen met minder dan 250 werknemers en een maximum omzet van 50 miljoen euro hebben recht op een tegemoetkoming van 20% van de kostprijs, met geplafonneerd op 7.500,- euro per jaar.

 

Meer informatie kunt u terugvinden via de website van Vlaio. Uiteraard maken wij ook graag tijd voor u vrij om u alles te vertellen over hoe wij de KMO Portefeuille voor u kunnen inzetten.